دسترسی سریع

ملی بیشتر

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران:

مسئولیت‌های خود را براساس قوانین در قبال صنعت حلال انجام می دهیم

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: مسئولیت‌های خود را براساس قوانین در قبال صنعت حلال انجام می دهیم.
غلامرضا شریعتی در جلسه شورای فقهی حلال در قم اظهار داشت: استان قم در حوزه صنعت حلال، با توجه به حضور مراجع و فقها و مراکز حوزوی و دینی دارای ظرفیت‌های مهمی در سطح کشور و بین‌المللی است.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران افزود: در بحث حلال از این ظرفیت استفاده می‌کنیم، صنعت حلال، گردش مالی بالایی دارد و به نفع اقتصاد کشور است، در این راستا مسئولیت‌های خود را براساس قوانین در قبال صنعت حلال انجام می دهیم.
شریعتی بیان کرد:ما با سازمان استانداردهای کشورهای اسلامی در تعامل هستیم و حضوری فعال در سطح جهان داریم و برآنیم با توسعه آزمایشگاههای حلال و تجهیز آن، گام‌های بلندی برداریم، در این باره قم یکی از ظرفیت‌های مهم در راه‌اندازی و تجهیز آزمایشگاه حلال است.
وی تصریح کرد: برای سازمان ملی استاندارد، وظایف و مسئولیت‌هایی تعیین شده و طبق آن از نظر مجتهدین و فقهای شورای نگهبان نیز بهره می‌گیریم.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران اظهار عنوان کرد: امروز خدمت مسئولان در استان قم بودیم و بحث‌هایی از سوی سازمان استاندارد در خصوص حلال مطرح شد به خصوص ساختمان و مصالح ساختمانی نیاز به استاندارد دارد و امروز این مسائل مورد ارزیابی قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: طبق قانون تنها اعطا کننده نشان حلال است و این وظیفه از سوی هیئت مدیران به سازمان ملی استاندارد واگذار شده است و یکی از فقهای مورد تائید شورای نگهبان مسئولیت کار را برعهده دارد و شورا شکل گرفته است.
شریعتی گفت: اقداماتی برای تجهیز آزمایشگاه در دست اجراست، پرداختن به زیرساختهای صنعت حلال، لازمه جامعه اسلامی است وباید بتوانیم آن را اعمال کنیم، در این باره کارهای خوبی انجام شده و 6 آزمایشگاه پیش بینی شده است تا صنعت حلال در کشور جایگاه خوبی را به دست بیاورد.
وی افزود:ایران در سازمان استانداردهای اسلامی نقش مهمی ایفا می کند و اقدامات خوبی شکل گرفته است ما باید سهم خود را در اقتصاد صنعت حلال به خوبی نشان دهیم.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران تصریح کرد: امیدواریم امسال بتوانیم آزمایشگاه را راه اندازی کنیم، در سال جاری نیز گواهی حلال صادر می شود.
وی عنوان کرد: یک نگاه تخصصی بر صنعت حلال وجود دارد و باید آزمایشگاههای مجهزی داشته باشیم تا مواد و مشتقات به خوبی ارزیابی شود، همچنین با استفاده از شیوه های مدرن باید بتوانیم ارزیابی ها را تسهیل و دقیق کنیم.
شریعتی خاطرنشان کرد: باید بررسی های لازم میان متولیان صنعت حلال انجام شود، در این مسیر نیاز به وحدت رویه ای داریم تا در صنعت حلال به توسعه دست یابیم.

 
امتیاز دهی
 
 

نسخه قابل چاپ