دوشنبه 23 فروردین 1400   23:32:44
آمار بازدید
تعداد بازديد اين صفحه: 9766
تعداد بازديد کنندگان سايت: 118843966 تعداد بازديد زيرپورتال: 30211085 اين زيرپورتال امروز: 12372 سایت در امروز: 42279 اين صفحه امروز: 38
نظر سنجی
آخرین استانداردهای ملی آگهی شده در روزنامه های کثیرالانتشار
1397/10/23 یکشنبه
غـــــــذایی
1399
ویفر-ویژگی ها و روش های آزمون
مغز فندق-ویژگی ها و روش های آزمون

کنسرو قلیه میگو-ویژگی ها و روش های آزمون

قند-ویژگی ها و روش های آزمون

تاپینگ پیتزا-ویژگی ها و روش های آزمون

شکر-ویژگی ها و روش های آزمون

پودر سیر-ویژگی ها و روش های آزمون

آویشن خشک شده-ویژگی ها

چای معطر-ویژگی ها و روش های آزمون

نوشابه های ورزشی و انرژی زا-ویژگی ها و روش های آزمون

خوراک دام-کنجاله کنجد-ویژگیها و روشهای آزمون

نوشیدنی آلوئه ورا-ویژگی ها و روش های آزمون

فرآورده های یخی خوراکی-ویژگی ها

تافی و آب نبات-ویژگی ها و روشهای آزمون

آبغوره-ویژگی ها و روشهای آزمون

روغن مایع مخلوط-ویژگی ها و روش های آزمون

ذرت-ویژگی ها و روش های آزمون

کلوچه-ویژگی ها و روش های آزمون
کنسرو میگو در آب نمک-ویژگی ها و روش های آزمون

روغن آفتاب گردان پالایش شده-ویژگی ها و روش های آزمون

افزودنی های خوراکی مجاز-فسفریک اسید-ویژگی ها و روش های آزمون

کنسرو ماهی ماکرل(نوع قباد)در روغن،سس و آب نمک-ویژگی ها و روش های آزمون
آرد گندم-ویژگی ها و روش های آزمون
کنسرو ماهی ساردین- ویژگی ها و روش های آزمون

کنسرو گوجه فرنگی -  ویژگی ها و روش های آزمون

میوه فرآوری شده- ویژگی ها و روش های آزمون

آبلیمو ترش- ویژگی ها و روش های آزمون

شیر خشک-وِیژگی ها

مربا، مارمالاد و ژله مربا-ویژگی ها و روشهای آزمون

1398
کمپوت انبه - ویژگی ها و روش های آزمون
سویا پنیر ( غیر لبنی) - ویژگی ها و روشهای آزمون

سس سویا - ویژگی ها و روش های آزمون

روغن ها و چربی های خوراکی - مینارین- ویژگی ها و روش های آزمون

کباب لقمه خام منجمد - ویژگی ها

نمک خوراکی بدون ید - ویژگی ها و روش های آزمون

میکروبیولوژی فرآورده های قنادی و شیرینی - ویژگی ها وروش های آزمون

شیروفرآورده های آن - پنیرپیتزای پروسس - ویژگی ها و روش های آزمون

بیسکویت - ویژگی ها و روش های آزمون

آدامس - ویژگی ها

پنیر رسیده در آب نمک-ویژگی ها و روش های آزمون

فرآورده های گوشتی عمل آوری شده پخته-ویژگی ها و روش های آزمون
نکتار انبه-ویژگیها

نوشیدنی های میوه ای (بدون گاز) ویژگیها

کنسرو ذرت شیرین- ویژگی ها و روش های آزمون

قند پختی-ویژگی ها  و روش های آزمون
شیرو فرآورده های آن-ماست طعم دار-ویژگی ها و روش های آزمون

دانه های حجیم شده غلات-ویژگی ها و روش های آزمون
خوراک دام و طیور و آبزیان- دانه ذرت- ویژگی ها و روش های آزمون

پودر نوشیدنی فوری-ویژگی ها و روش های آزمون
 
خامه طعم دار پاستوریزه و فراداما-ویژگی ها 
روغن خوراکی مصرفی خانوار-ویژگی ها و روش های آزمون 
شیر طعم دار-ویژگی ها و روش های آزمون 
ماست پروبیوتیک-ویژگی ها و روش های آزمون 


1397
کنسرو خوراک جوجه کباب-ویژگی ها و روشهای آزمون 
تجدید نظر استاندارد ملی ایران به شماره 127 تحت عنوان برنج سفید شده 

مهلت قانوني براي اجراي نظارت براستاندارد برنج سفيد شده
برنج سفید شده 
کنسرو بادمجان و گوجه فرنگی در روغن-ویژگی ها و روشهای آزمون 
خوراک دام و طیور و آبزیان سنگ آهگ-ویژگی ها و روش های آزمون 
کنسرو سیب زمینی-ویژگی ها و روش های آزمون 
کیک- ویژگی ها و روش های آزمون 
آب هویج تغلیظ شده-ویژگی ها 
کباب لقمه خام منجمد-ویژگی ها 
آب آناناس تغلیظ شده-ویژگی ها و روش های آزمون 
کره گیاهی (مارگارین)-ویژگی ها و روش های آزمون​  


ساختمانی
1399
سیمان-معیار مصرف انرژی در فرآیندهای تولید
1398

فرآورده های عایق کاری حرارتی برای ساختمان_فرآورده های کارخانه ای پلی استایرن منبسط
فراورده های عایق حرارتی برای ساختمان_فرآورده های کارخانه ای پشم معدنی_ویژگیها
سیمان سفید-ویژگی ها و معیارهای انطباق
بلوک بتنی سبک سلولی غیراتوکلاوی-ویژگی ها و روش های آزمون
بتن آماده _ویژگی ها
آجر-معیار مصرف انرژی در فرآیند تولید
آجر رسی-وِیژگی ها و روش های آزمون

1397
سیمان سفید- ویژگی ها و معیارهای انطباق


مکــــــــانیک
1399
دوچرخه-های تمرینی با چرخ ثابت شده یا بدون چرخ آزاد-الزامات ایمنی
رادیاتورهای فولادی و آلومینیومی-تعیین معیار مصرف انرژی و دستورالعمل برچسب انرژی

الزامات ویژه وسایل برودتی(یخچال،فریزر و یخچال و فریزر)بستنی ساز و یخ ساز

الزامات ویژه ماشین های لباسشویی

الزامات ویژه اجاق های خوراک پزی ثابت،اجاق های صفحه ای ثابت،فرهای ثابت

آسانسور-قسمت دوم مقررات ایمنی ساختار و نصب آسانسورهای هیدرولیکی

پلکان برقی و پیاده روهای متحرک-ایمنی-قسمت 1-ساخت و نصب


1398
شیرهای دستی از آلیاژ مس برای رادیاتورها - ویژگی ها و روش های آزمون
سماور گازی_الزامات طراحی و روش های آزمون

شیرآلات بهداشت- شیرهای تکی و مخلوط برای سیستم تامین آب-ویژگی ها و روش های آزمون
شیرآلات بهداشتی-سردوش نوع 1 و2-ویژگی های فنی عمومی و روش های آزمون

شیرهای ساختمانی-شیرهای توپی دستی از آلیاژ مس و مواد زنگ نزن برای آب آشامیدنی در ساختمان

تیرآهن گرم نوردیده نیمه سبک بال نیم پهن موازی

شیلنگ دوش حمام
لوله های چدن نشکن-اتصالات-تجهیزات جانبی و مفاصل انها برای مصارف آبی
مس اولیه-تعیین معیار مصرف انرژی در فرآیندهای تولید​
مشخصات محصولات ورق قلع اندود_الزامات عمومی
1397
آسانسور- ضربه گیر- ویژگی ها و روش های آزمون
آسانسور-قفل درب-ویژگی ها و روش های آزمون

آسانسور-ترمز ایمنی-ویژگی ها و روش های آزمون
مخازن آبشویه-تعیین معیار مصرف آب و دستورالعمل برچسب آب
آسانسور-گاورنر-ویژگی ها و روش های آزمون
سردخانه های مواد خوراکی-آیین کار
سردوش-تعیین معیار مصرف آب و دستورالعمل برچسب آب
جایگاه سوخت گیری گاز طبیعی فشرده-قسمت 1 الزامات عمومی
شیرآلات بهداشتی-تعیین معیار مصرف آب و دستور المعل های برچسب آب


نســـــــاجی و چرم
1399
توپ های ورزشی-توپ هندبال-ویژگی ها و روشهای آزمون
توپ های ورزشی-توپ والیبال-ویژگی ها و روش های آزمون

توپ های ورزشی-توپ بسکتبال-ویژگی ها و روش های آزمون

توپ فوتبال(خارج سالن،فوتسال و فوتبال ساحلی)-ویژگی ها و روش های آزمون

الزامات ویژه پتوها،گرم کننده های موضعی،تن پوش ها و وسایل گرم کننده قابل انعطاف

الیاف نساجی-تاپس پشم با میانگین قطر الیاف 26 میکرون و بیشتر

الیاف نساجی-تاپس پشم با میانگین قطر الیاف کمتر از 26 میکرون
1397

نساجی-مواد رنگرزی و پیگمنت های مورد مصرف در صنعت نساجی-ویژگی ها


سلــــــــولزی
1399
پوشش های دیواری به صورت رول-پوشش های دیواری کاغذی و منسوج نبافته وینیلی تکمیل شده-ویژگی ها و روش های آزمون
ورق مقوای و جعبه مقوایی مواد خوراکی

پوشش دیواری به شکل رول-پوشش دیواری با دوام-قسمت 1 ویژگی ها
کاغذ روزنامه-ویژگی ها و روش های آزمون
1398
چوب - اوراق فشرده چوبی - تخته خرده چوب - ویژگی ها
نوار بهداشتی-ویژگی فیزیکی وشیمیایی و روش های آزمون

پوشک کامل بچه-ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و روش های آزمون

بسته بندی_تیوب چند لایه_ویژگی ها و روش های آزمون

بسته بندی-پوشش های آلی مورد مصرف در بسته بندی فلزی مواد غذایی و آشامیدنی-ویژگی ها

کاغذ لاینر-ویژگی ها و روش های آزمون

چوب- اوراق فشرده- تخته خرده چوب و تخته فیبرباروکش ملامینه برای مصارف داخل ساختمان

چوب-اوراق فشرده-تخته فیبربافرآیندخشک-قسمت 5 ویژگی ها
1397
پوشک-پد نشتی مثانه-ویژگی های فیزیکی . شیمیایی و روشهای آزمون

دستمال کاغذی- ویژگی ها و روش های آزمون

پوشک- پوشک بچه-ویژگی های فیزیکی  و شیمیایی و روشهای آزمون
کاغذ روزنامه-ویژگی و روشهای آزمون
بسته بندی-ورق مقوایی و جعبه مقوایی مواد خوراکی-ویژگی های فیزیکی و روش های آزمون



خــــــودرو
1399
خودرو-وسایل کنترل آلایندگی جایگزین
1397

موتور سیکلت های دو سه  و یا چهارچرخ - الزامات ویژه قوای محرکه الکتریکی
تجهیزات تصفیه هوای ورودی به موتورهای احتراق داخلی و کمپرسورها (فیلتر) آزمون عملکرد
خودروهای جاده ای-شمع های جرقه زن و محفظه آن ها در سرسیلندر-مشخصات و ابعاد اصل
خودروهای جاده ای-واحد تقویت کننده خلائی  بوستر ترمز-ویژگی ها و روشهای آزمون
خودرو-وسایل دید غیرمستقیم-ویژگی ها و روش های آزمون
خودرو با سوخت گاز طبیعی فشرده CNG
دوچرخه ها- الزامات ایمنی برای دوچرخه ها


الکـــــــتریکی
1399
باتری های سرب اسیدی ساکن-قسمت 22 انواع دارای دریچه خود تنظیم-الزامات
الزامات ویژه فن ها

الزامات ویژه ابزار گرمازای قابل حمل

الزامات ویژه ماشین های ظرفشویی برقی

الزامات ویژه کباب پزهای (باربیکیوهای) فضای باز

الزامات ویژه ریش تراش ها،ماشین های اصلاح مو

الزامات ویژه آبگرمکن های برقی مخزن دار

الزامات ویژه وسایل مراقبت از پوست یا مو

الزامات ویژه لوازم توزیع و ماشین های سکه ای تجاری

وسایل برقی خانگی و مشابه-ایمنی-الزامات ویژه گرم کننده های برقی مایعات

سامانه های لوله گذاری چندلایه برای تاسیسات آب و سرد و گرم داخل ساختمان-قسمت دوم

گرمکن های صنعتی با سوخت مایع

آمونیاک-معیار مصرف انرژی در فرآیندهای تولید

الزامات ویژه محرک های مخصوص درهای پارکینگ بالارونده ساختمان مسکونی
الزامات ویژه محرک های مخصوص دروازه ها،درها و پنجره ها

الزامات ویژه اتوهای برقی

وسایل پخت و پز گازسوز خانگی-تعیین معیار مصرف انرژی
تعیین معیار تلفات ترانسفورماتورهای شبکه توزیع روغنی سه فاز

وسائل برقی خانگی و مشابه دهان شویه های برقی-ایمنی
ماشین های الکتریکی گردان-معیار و مشخصات فنی مصرف انرژی و دستورالعمل برچسب انرژی
وسایل پخت و پز گاز سوز خانگی بخش 4-1 ایمنی- وسایل دارای یک یاچند مشعل همراه با سیستم کنترل خودکار مشعل

وسایل پخت و پز گاز سوز خانگی بخش 3-1 ایمنی-وسایل دارای صفحه مشعل شیشه سرامیک

وسایل پخت و پز گاز سوز خانگی بخش 2-1 ایمنی-وسایل دارای فر و یا بریان کن با جابه جایی اجباری هوای گرم

وسایل پخت و پز گاز سوز خانگی بخش 1-1 ایمنی-کلیات

1398
ویژگی های انواع خاصی از سیم های سیم پیچی - قسمت ۵۱

ویژگی های انواع خاصی از سیم های سیم پیچی - قسمت ۲۵

ویژگی های انواع خاصی از سیم های سیم پیچی - قسمت ۱۸

ویژگی های انواع خاصی از سیم های سیم پیچی - قسمت ۱۳

ویژگی های انواع خاصی از سیم های سیم پیچی - قسمت ۸

سرپیچ با رزوه ادیسون

الزامات ویژه سرخ کن ها به روش غوطه وری در روغن،تابه های سرخ کن و وسایل مشابه

الزامات ویژه برای وسایل تمیز کننده سطوح با استفاده از مایع یا بخار برای استفاده خانگی
الزامات ویژه آبگرمکن های برقی مخزن دار

وسایل برقی خانگی و مشابه-ایمنی استاندارد 1-1562 الزامات عمومی

لامپ های فلورسنت تک کلاهک-ویژگی های عملکردی

1397
لامپ های فلورسنت دوکلاهک-ویژگی ها ایمنی

ماشین های الکتریکی گردان-معیارها و مشخصات فنی مصرف انرژی و دستورالعمل  برچسب انرژی موتورهای جریان  مستقیم بدون جاروبک
ماشین های الکتریکی گردان-معیارها و مشخصات فنی مصرف انرژی و دستورالعمل برچسب انرژی
باتری های سرب اسیدی برای مصارف عمومی (انواع مجهز به شیرهای خود تنظیم)
باتری های کششی سرب-اسیدی قسمت 1
وسایل برقی خانگی ومشابه-ایمنی قسمت 2-3-الزامات ویژه اتو های برقی
باتری های اولیه قسمت 2-مشخصات الکتریکی و فیزیکی
الزامات ویژه گرم کننده های محیط کار
الزامات ویژه هودهای برقی تجاری
الزامات ویژه محرک های کرکره ها، سایبان ها،پرده ها و تجهیزات مشابه
الزامات ویژه ماشین های برقی-آشپزخانه تجاری
الزامات ویژه ماشین های آشپزخانه
الزامات ویژه برای ایمنی پایه و عملکرد ضروری تخت های اتاق عمل
باتری های اولیه قسمت 2-مشخصات الکتریکی و فیزیکی

مهنــــــــدسی پزشکی
1397
نخ های جراحی سترون شده با سوزن و بدون سوزن-ویژگی ها و روش های آزمون
سرنگ های زیر جلدی سترون شده یک بار مصرف


شیـــــــمیایی
1399
سامانه های لوله گذاری برای تخلیه فاضلاب و پساب ساختمان-قسمت1-ویژگیهای لوله ها،اتصالات
سامانه های لوله گذاری برای تاسیسات آب گرم و سرد-پلی پروپیلن-قسمت 3-اتصالات

سامانه های لوله گذاری برای تاسیسات آب گرم و سرد-پلی پروپیلن-قسمت 2-لوله ها

سامانه های لوله گذاری چندلایه برای تاسیسات آب و سرد و گرم داخل ساختمان-قسمت دوم

پلاستیک ها-سامانه های لوله گذاری مدفون در خاک برای کاربردهای فاضلاب و زهکشی ثقلی-پی وی سی صلب

گریس های روان کننده-گریس پایه کلسیم-ویژگی ها

گریس گرافیت با پایه کلسیم

گریس پایه لیتیم-ویژگی ها
گریس پایه سدیم-ویزگی ها

نوشت افزار-خودکارهای نوک ساچمه ای و مغزی ها-قسمت 1 کاربرد عمومی

نوشت افزار-روان نویس های نوک ساچمه ای و مغزی-قسمت 1 کاربرد عمومی
1398
پلاستیک ها - آمیزه های پودر قالب گیری ملامین - فرمالدئید
خودکارهای ساچمه ای جوهرژله ای و مغزی ها - قسمت ۱ کاربرد عمومی

نوار درزبندی پلی(تترافلوئورواتیلن) سینترنشده برای مصارف عمومی - ویژگی ها و روش های آزمون

آفت کش ها-حشره کش ها-فنیتروتیون-ویژگی ه
ا
شیشه-مجموعه شیشه های دو یا چند جداره-ویژگی ها
ظروف چینی غذا خوری-ویژگی ها

ظروف غذا خوری شیشه ایی معمولی_ویژگی ها

کود پتاسیم کلراید-ویژگی ها و روش های آزمون
کود پتاسیم سولفات-ویژگی ها و روش های آزمون

کود دی آمونیم فسفات گرانوله-ویژگی ها  و روش های آزمون
کود سوپر فسفات تریپل گرانوله-ویژگی ها و روش های آزمون
کود سوپر فسفات ساده کرانوله-ویژگی ها و روش های آزمون
کودها و بهسازهای خاک-اوره-ویژگی ها و روش های آزمون
کودها-آمونیوم سولفات-ویژگی ها و روش های آزمون
گاز و گاز مایع_معیار مصرف انرژی در فرآیند های تولید
محلول سدیم هیپو کلریت_ویژگی ها
نمک زدایی نفت خام-معیار مصرف انرژی در فرآیندهای تولید
شامپو-ویژگی ها و روش های آزمون

پلاستیک ها- سامانه های لوله گذاری مدفون در خاک قسمت 1

پلاستیک ها- سامانه های لوله گذاری مدفون در خاک قسمت 2
پلاستیک ها-سامانه لوله گذاری مدفون در خاک قسمت 3

ظروف غذاخوری ملامین- ویژگی ها و روش های آزمون

1397
مایعات ترمز غیرنفتی-ویژگی ها و روش های آزمون
روان کننده ها-روغن های موتور بنزینی-ویژگیها
روان کننده ها-روغن های موتور دیزلی-ویژگیها
شامپو موی سر-ویژگی ها و روش آزمون
قیر مورد مصرف در راه سازی
رنگ رویه نیمه براق تزئینی برپایه رزین آلکید-ویژگی ها و روش های آزمون
چسب چوب مایع برپایه رزین اوره فرمالدئید-ویژگیها و روش های آزمون
پودر لباسشویی فشرده قالبی-ویژگی ها
پودرهای شوینده- پودر لباسشویی دستی-ویژگی ها و روش های آزمون

اسباب بازی
1399
ایمنی اسباب بازی-قسمت 2-اشتعال پذیری
ایمنی اسباب بازی-قسمت 1-الزامات ایمنی مربوط به خواص فیزیکی و مکانیکی

ایمنی اسباب بازی-قسمت 7-رنگ انگشتی - الزامات و روش های آزمون 

خدمات

1399
حمل و نقل،ذخیره سازی و توزیع گاز مایع-مقررات و الزامات

سال 1396

باندهای کشی تخت-گاز وازلینه-باند گچی-دستگاه توزین غیرخودکار-باسکول های وسایل نقلیه جاده ای


روغن پالم استئارین-اولئین-سوپر اولئین-پالایش نهایی-هسته پالم-کاغذ بهداشتی-اجاق های خوراک پزی ثابت


روغن های خوراکی-روغن ها و چربی های گیاهی-شیر و فرآورده های آن-آب کیوی تغلیظ شده--کنسرو ماهی ساردین-کنسرو ماهی قزل آلا-لامپ های فلورسنت بالاست-لامپ های  تک کلاهک فلورسنت


زیتون -زعفران-چای معطر-عایق رطوبتی-مایعات خنک کننده موتور-پریزها و دوشاخه ها


شماره 2 خودرو و تایید نوع


شیر و فرآورده های آن-گوشت و فرآورده های-روش آزمون خلال بادام-پودر پنیر-پودر آب پنیر-کره بادام زمینی-خلال مغز پسته-سبوس گندم-شیرینی آردی-شکلات-عرقیات گیاهی-کنسرو شوربرگ مو


قند حبه ای-قند پرسی-کنسرو لوبیا سبز-کنسرو مارچوبه-ویفر-همبرگز خام-پنیر کولومیرز-تجهیزات الکتریکی-دندان پزشکی-تیرآهن گرم نورد دیده-وسایل برقی خانگی ومشابه


کنسرو لوبیا سبز با گوشت تکه ای-کنسرو سبزی مخلوط-سس گوجه فرنگی-کنسرو اسفناج-کنسرو خیارشور-کنسرو لوبیا چیتی-کنسرو ماهی کیلکا


کنسرو ماهی تن-خورشت قیمه-لوبیا چیتی با قارچ-خورشت قورمه سبزی-روغن و چربی های خوراکی


کنسرو ماهی-میگو-دلمه لوبیا چیتی-بادمجان-ماهی باقلا پخته-میکربیولوژی مایونز و سس سالاد-سانتریفیوژهای آزمایشگاهی-پوره گواوا-


لامپهای رشته ای تنگستن-دندانپزشکی-سترون سازی-وسایل برقی خانگی-لامپ های خودرو


وسایل برقی خانگی-ماشین های لباسشویی -پوره های هلو- زردآلو-گلابی-آلوقرمز-اصلاحیه موتور سیکلت-ماشین لباسشویی تمام اتوماتیک


وسایل نقلیه دو یا سه چرخ


خودرو- تایید نوع وسایل نقلیه موتوری و تریلرهاو سیستم هاو قطعات فنی مجزای آنها

- مرتبط با تجهیزات پزشکی


- مرتبط با مکانیک

مرتبط با سلولزی و نساجی


- مرتبط با ساختمانی

- مرتبط با برق و الکترونیک