یکشنبه 16 اردیبهشت 1403   16:13:51
1392/1/7 چهارشنبه
Iranian National Standards Organization
اخبار آرشيويبيشتر










1395/9/22 دوشنبه تفاهم نامه همکاری بین سازمان ملی استاندارد ایران و معاونت بهداشت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، در زمینه بهبود فرآیند تولید نان سنتی امضاء شد
تفاهم نامه همکاری بین سازمان ملی استاندارد ایران و معاونت بهداشت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، در زمینه بهبود فرآیند تولید نان سنتی صبح امروز، دوشنبه 22 آذر، در ساختمان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به امضای نیره پیروزبخت ، رییس سازمان ملی استاندارد ایران و علی اکبر سیاری ، معاون بهداشت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی رسید.
به گزارش دفتر روابط عمومی و ارتباطات بین الملل ، این تفاهم نامه به منظور اجرای بند 4 مصوبات چهاردهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در  3 اسفند 1394 تهیه و تنظیم شد که در این مصوبه سازمان ملی استاندارد ایران موظف به بازنگری استانداردهای آرد و نان و اجباری نمودن استاندارد نان ، استاندارد نمک در تمامی نان های سنتی ( در حد 1 درصد ) و مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیز مکلف به نظارت بر حسن اجرای استانداردهای اجباری نان سنتی است.
براساس این گزارش ، استفاده بهینه از توانایی های علمی و فنی طرفین در زمینه های بررسی و بازنگری استانداردهای ملی آرد ، نان ، ماشین آلات و تجهیزات پخت نان ، تدوین و بازنگری استانداردهای غنی سازی آرد با ریز مغذی ها به منظور پیشگیری و کنترل کمبود ریزمغذی ها در کشور ، مشارکت در تدوین و بازنگری استانداردهای مربوطه ، توسعه آزمایشگاههای تایید صلاحیت شده برای پایش و کنترل کیفیت بهینه آرد و نان ، برگزاری همایش و دوره های آموزشی و تخصص مورد نیاز و مرتبط با تفاهم نامه ، بررسی و تایید صلاحیت آزمایشگاههای معاونت بهداشت به عنوان آزمایشگاه همکار ، اطلاع رسانی در خصوص سامانه بهداشت 190 معاونت و سامانه رسیدگی به شکایات مردمی 1517 سازمان ملی استاندارد ایران ، ترویج فرهنگ استاندارد در سطح ملی ، ترویج فرهنگ مصرف بهینه نان ، اطلاع رسانی مورد نیاز و مرتبط با تفاهم نامه ، نظارت بر اجرای استانداردهای آرد و نان در سطح مصرف با هدف بهینه سازی ارزش غذایی آنها ، نظارت بر اجرای صحیح به کارگیری آردهای خبازی در نانوایی های متناظر از مهمترین موضوعات این تفاهم نامه بود.
این گزارش می افزاید ، براساس روش اجرایی این تفاهم نامه ، کمیته کارشناسی مشترک مرکب از نمایندگان سازمان ملی استاندارد ایران ، دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ، دفتر بهبود تغذیه جامعه ، دفتر آموزش و ارتقاء سلامت و مرکز سلامت محیط و کار به منظور نظارت بر نحوه انجام و پیشرفت کار در چارچوب تفاهم نامه با دبیری مرکز سلامت محیط و کار هر ماه تشکیل می شود که نخستین جلسه کمیته مشترک ظرف مدت یک هفته پس از امضای تفاهم نامه تشکیل خواهد شد.
گفتنی است : این تفاهم نامه در 4 ماده و 38 بند از تاریخ امضا ( 22 آذر 1395 ) تا پایان برنامه ششم توسعه تعیین شده است که در پایان دوره های بعدی قابل تمدید است.
متن کامل تفاهم نامه در فایل پیوست قابل مشاهده است.
فايلها
تفاهم نامه.pdf 774.92 KB
نسخه قابل چاپ