به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد استان لرستان: علی اباذری ، در نشست هم اندیشی تدوین، آموزش و ترویج استاندارد بیان کرد: سالانه 24 هزار واحد صنعتی و تولیدی در سطح کشور نظارت می شود و در این راستا 300 هزار بازرسی نیز از مراکز صنفی انجام می گیرد.
وی اظهار داشت: تاکنون 27 هزار سند استاندارد ملی تدوین شده است و ایران در منطقه رتبه اول را در این زمینه داراست.
اباذری گفت: استاندارد که یکی از مقوله های مورد توجه بشر در طول تاریخ بوده است، شاخص های سلامتی، بهداشت، رفاه اقتصادی و زیستی را ارتقاء می دهد .
معاون تدوین و ترویج استاندارد سازمان با تاکید بر اینکه در راستای استاندارد سازی و نهادینه شدن فرهنگ استاندارد در سطح کشور باید قدم های جدی تری برداشته شود تصریح کرد: به همین منظور استاندارد باید به دغدغه مردم تبدیل شود.
مدیرکل استاندارد استان لرستان نیز در این نشست گفت: هدف از برگزاری نشست هم اندیشی تدوین، آموزش و ترویج استاندارد این است که همه دستگاه های اجرایی، مراکز آموزشی و واحدهای تولیدی سطح استان به سمت مشارکت فعال در زمینه تدوین استانداردهای ملی، استانداردهای بین المللی، بحث آموزش و ترویج استاندارد سوق داده شوند.
مرضیه قنبریان ادامه داد: استان لرستان اولین استان در کشور است که دو تن از نخبگان استان به عنوان کارشناس رسمی استاندارد پذیرفته شده اند.
وی افزود: در حال حاضر 11 کارشناس رسمی استاندارد در استان لرستان وجود دارد که امید است با پیگیری های به عمل آمده این تعداد افزایش یابد.
بر اساس این گزارش: جلسه پرسش و پاسخ نیز با حضور علی اباذری معاون تدوین و ترویج استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران، علی سعادتی مدیرکل دفتر آموزش و ترویج استاندارد، آزیتا خضرایی مدیرکل دفتر تدوین استانداردهای ملی، سودابه یحیی زاده مدیرکل دفتر مطالعات تطبیقی و مشارکت در تدوین استانداردهای بین المللی و مرضیه قنبریان مدیرکل استاندارد استان برگزار و به پرسش های مطرح شده پاسخ داده شد.
در پایاناین نشست، از شرکت زمین حفاران کاسیت به عنوان شرکت تدوین گر فعال در استان و همچنین عنایت شرفی به عنوان تدوین گر اداره کل تقدیر شد.