اطلاعیه فرآورده های مشمول مقررات استاندارد اجباری
پنیر و سایر فرآورده های لبنی (به استثنای تولیدات سنتی)
بر اساس مصوبات نود و یکمین اجلاسیه شورای عالی استاندارد مورخ 1373/9/8 پنیر و سایر فرآورده های لبنی(به استثنای تولیدات سنتی) مشمول مقررات استاندارد اجباری می باشد، و نظر به اصلاح و به روز آوری استاندارد ها در یک هزار و هشتصد و پنجاه و هشتمین اجلاسیه کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی مورخ 1400/11/17 استاندارد های مشروحه ذیل مورد اصلاح قرار گرفته اند؛ که در اجرای تبصره یک مادّه 14 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد مراتب جهت اطلاع عموم و توجه به الزامات قانونی آگهی میگردد.
شماره استاندارد و وضعیت در حال اجرا |
عنوان استاندارد |
9013 تجدید نظر اول |
پنیر گودا – ویژگی ها و روش های آزمون |
9011 تجدید نظر اول |
پنیر پارمسان – ویژگی ها و روش های آزمون |
6127 تجدید نظر دوم |
کشک مایع صنعتی – ویژگی ها و روش های آزمون |
2452 تجدید نظر اول |
کشک مایع– ویژگی ها و روش های آزمون |
9014 تجدید نظر اول |
پنیر بوترکیزه – ویژگی ها و روش های آزمون |
11832 تجدید نظر اول |
پنیر چدار – ویژگی ها و روش های آزمون |
9012 تجدید نظر اول |
پنیر کاچیوتا – ویژگی ها و روش های آزمون |
الزامات قانونی:
شروع اجرای اجباری استاندارد مذکور 3 ماه پس از انتشار آخرین آگهی در روزنامه می باشد.
کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی ذیربط میتوانند جهت کسب اطلاع بیشتر به تارنمای رسمی سازمان ملی استاندارد به نشانی: www.isiri.gov.ir و یا در تهران به سازمان ملی استاندارد و در استان ها به ادارات کل استاندارد مراجعه نمایند.
دفترروابط عمومی و ارتباطات بین الملل