social media inso.gov.ir-شبکه_های_اجتماعی_سازمان_ملی_استاندارد

اطلاعیه و فراخوان

بيشتر

شنبه1400/11/9

11:06:1

1597

با استاندارد و ویژگی های گوشت چرخ کرده آشنا شویم

با توجه به تولید و مصرف فرآورده " گوشت چرخ کرده " در سطح کشور ، موارد زیر برای آگاهی هموطنان عزیز اعلام می شود. که لازم است مورد توجه قرار گیرد.
1-     فرآورده " گوشت چرخ کرده " در زمره انواع گوشت قرمز تازه بوده و دارای استاندارد ملی ایران به شماره 9717 با عنوان " گوشت قرمز تازه – ویژگی ها " است. . 
2-    گوشت چرخ کرده شامل گوشت بدون استخوان حاصل از لاشه تازه می باشد که پس از استخوان گیری کامل با استفاده از دستگاه چرخ گوشت تهیه می شود. 
3-     این فرآورده باید در ظرف (بشقاب) یک بار مصرف پلاستیکی قرار داشته و روی ظرف بوسیله ورق نازک و شفاف پلاستیکی چسبان و قابل کشش طوری پوشانده شود که هوای داخل ظرف خارج شده و پوشش به سطح آن بچسبد. 
4-    ظرف بسته بندی باید سالم، نو، پاکیزه و بی بو بوده و قبلا" استفاده نشده باشد. 
5-    جنس ظرف بسته بندی باید از مواد بازیافتی نبوده و درون آن خونابه جمع نشده باشد.
6-    هیچگونه بوی غیر طبیعی و نامطبوع نظیر ترشیدگی یا تعفن به مشام نرسد.
7-    بر روی بسته بندی باید نام و نوع فرآورده به طور مثال " گوشت چرخ کرده تازه " ، نام و نشانی کشتارگاه یا واحد بسته بندی ، وزن خالص، کد بهره برداری از سازمان دامپزشکی کشور ، تاریخ تولید، تاریخ پایان مصرف و شرایط نگهداری درج شده باشد. 
8-    مدت ماندگاری گوشت قرمز چرخ کرده تازه حداکثر 48 ساعت می باشد.
نسخه قابل چاپ