social media inso.gov.ir-شبکه_های_اجتماعی_سازمان_ملی_استاندارد

اطلاعیه و فراخوان

بيشتر

سه‌شنبه1400/8/11

10:38:4

1177

استاندارد ملی ایران به شماره  10749 تحت عنوان کنسرو ماهی تون با قارچ - ویژگی ها و روش های آزمون

برمبنای مصوبات هشتادوهشتمین اجلاس شورای عالی استاندارد مورخ 1371/12/5 انواع کنسروماهی مشمول مقررات استاندارد اجباری می باشد. استاندارد ملی ایران به شماره  10749 تحت عنوان کنسرو ماهی تون با قارچ - ویژگی ها و روش های آزمون دریک هزاروهشتصدونهمین اجلاسیه کمیته ملی استاندارد خوراک وفرآورده های کشاورزی مورد تجدیدنظراول قرارگرفته است که مراتب جهت اطلاع عموم و توجه به الزامات قانونی آگهی می گردد.
الزامات قانونی:
لذاکلیه تولید کنندگان،واردکنندگان وصادرکنندگان این فرآورده سه ماه پس ازتاریخ انتشارآگهی در روزنامه رسمی مهلت خواهند داشت تانسبت به رعایت استاندارد مذکوراقدام لازم را به عمل آورند.
واردات فرآورده های مشمول مقررات استاندارد اجباری پس ازانقضای مهلت مقرربرحسب ضرورت و اولویت باید منطبق بااستانداردملی ویااستانداردهاوضوابط فنی معتبرومورد قبول سازمان باشد.
صادرات فرآورده های مشمول اجرای استاندارد اجباری منوط به صدورگواهی انطباق براساس استاندارد تعیین شده توسط کشورهدف یااستانداردهای بین المللی موردقبول طرفین ویامشخصات فنی اظهارشده توسط مراجع قانونی ویا ذیصلاح کشورهدف ویاصدورگواهی انطباق توسط سازمان ملی استاندارد ایران خواهدبود.
کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی ذیربط می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در مرکز به سازمان ملی استاندارد ایران و در استانها به ادارات کل استاندارد مراجعه نمایند.
دفترروابط عمومی و ارتباطات بین الملل
برای مشاهده فهرست فرآورده های اجباری استاندارد کلیک کنید.
نسخه قابل چاپ