استاندارد ملی برای غذاهای خیابانی تدوین شد
استاندارد ملی به شماره 23265 با عنوان « آیین کار بهداشتی مراکز تهیه، عرضه و فروش غذاهای خیابانی» در کمیته ملی و با حضور متخصصان و صاحب نظران ذی ربط به تصویب رسید.
به گزارش دفتر تدوین استانداردهای ملی، این استاندارد که تعیین الزامات، اقدامات فنی و بهداشتی مربوط به تهیه، عرضه و فروش مواد غذایی و آشامیدنی خیابانی را دربرمیگیرد با هدف اطمینان از ایمن و مناسب بودن مواد غذایی برای مصرف و حفاظت از سلامت مصرف کننده تدوین شده است.
نسخه نهایی استاندارد ملی « آیین کار بهداشتی مراکز تهیه، عرضه و فروش غذاهای خیابانی» در درگاه اطلاع رسانی سازمان ملی استاندارد ایران به نشانی standard.inso.gov.ir برای بهره برداری کاربران و صاحب نظران در دسترس می باشد.